Cíl je cesta a cesta je cíl ...

Temple of the Three Winds

30.07.2016 17:33

Nejdříve budete muset získat přístup k teleportu do Chámu Tří Větrů, pokud nechcete chodit do Chrámu pěšky (dlouhá cesta zejména pro neutrals a omni). Osoba k tomu pověřená se jmenuje Windcaller Karrec. Mnich Karrec už ale není v Newland Desert, jak tomu bylo kdysi, ale sídlí v ICC centru v domečku či boudě.

Vyjdete z budovy Transportation, kde je Whom-Pah, na prostranství a zahnete vpravo na jih. Dojdete k boudě a vstoupíte dovnitř. Musíte obejít překážku a vzadu uvidíte sedět a meditovat mnicha. Promluvte s ním. Bude mluvit o jídle (na co jiného může postící se mnich myslet?). Až kliknete na text, že to udělate, dostanete od něho misi. Půjdete na sever kolem budovy s Whom-Pahem, až narazíte na samém konci plošiny na bronto burger stánek. Tam se prochází chlapík s jménem Annoying Dude. Promluvte s ním. Je trochu ukecaný. 

Až od něj obdržíte do inventáře bronto burger, vydáte se hledat Maddy Cardile. Ta se nachází severovýchodně od Windcallera Karrec. Prochází se na konci plošiny u budovy Weapons (kousek za Arrival Hall). Promluvte s ní a dostanete od ní Maddys Credit Card. Obě věci (burger a credit card) doneste mnichovi. Karrec vás vyzve k jejich předání a poté obdržíte slušné množství zkušeností. Tím je mise splněna. Klíč ani pas do Chrámu neobdržíte. Za mnichem se nachází na stěně teleport (připomíná uměleckou desku), který vás přenese k Chrámu Tří Větrů.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode