Cíl je cesta a cesta je cíl ...

Infestation Mutant Domain

11.09.2021 14:35

Denní mise je určená pro všechny, co si zadávají mise v Rome (omni agentuře). Misi jsem dostal už na levelu 9. Společně s misí dostanete do inventáře Decoy Construct - věc, kterou se vyvolávají eremites z podzemí. Na velké mapě uvidíte místo mise - oblast Mutant Domain (sousedí s Lush Hills). Když jsem tu misi dělal poprvé, vydal jsem se tam pěšky. Seskočil jsem z mola u východu z Omni Trade a přeplaval "moře". Prošel jsem se pak příjemnou procházkou až do místa určení (akorát jsem dával pozor na monstra podél hlavní cesty, měla kolem level 28). Rozumnější a rychlejší je ale použít Whom-Pah v Rome Red do Omni-1 Entertainment.

Zde vstoupíte do teleportu Whom-Pah s názvem Mutant Domain. Ten vás spolehlivě dostane do místa určení. Oranžový bod kompasu vás dovede na místo, kde se vyvolávají eremites z podzemí. V chatu se vám po chvíli objeví text, že jste na správném místě a jak uvidíte větu "a shy eremite pops out of the ground", rychle poklepejte pravým tlačítkem Decoy Construct a zaměřte vyčnívající zařízení ze země. Atakem napadnete eremite, jež se vynoří nad zem. Společně s textem v chatu se kolem zapráší - upozornění, že je ta správná chvíle poklepat na Decoy Construct.

Někdy se stane, že se eremite neobjeví, když člověk zaváhá s kliknutím na Decoy Construct, zaměřením a spustěním ataku. Eremites mají totiž tendenci prchat. Lze se za ní pustit podle pohybu natočení vaší postavy, máte-li eremite zaměřenou a spuštěn atak. Můžete jí tak zabít o kus dál. Výhodu mají hráči s pet, protože peti automaticky "kopírují" směr unikající eremite. Až zabijete všech 5 eremites, dostanete zkušenosti za splněnou misi. Rozhlédněte se kolem, je to krásné místo k meditaci, zejména za dne, kdy svítí slunce.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode