Cíl je cesta a cesta je cíl ...

Bliss Graffiti

07.10.2022 15:05

Se svou omni postavou jsem tuto denní misi obdržel v Rome agency poprvé na levelu 61. Bliss je klanové území. Ke splnění mise dostanete do inventáře nanospray. Do Blissu vede Whom-Pah z Old Athen, ale na levelu 61 je to velký hazard. Mně se to povedlo v Yalmaha vznášedle, ale na zpáteční cestě jsem dostal ránu 2000 poškození zdraví a má postava šla k zemi. Bezpečnější je to z Broken Shores. Do Bliss odtud vede Whom-Pah, ale je to ten vzdálenější (outpost) hodně na severu, takže se prolítnete přes velkou mapu. Před vstupem do Whom-Pahu si můžete zadat souřadnice první podlouhlé cedule (3835; 1585), kterou počmáráte nanosprayem (vezmete do myši a kliknete na ceduli).

Při výstupu z Whom-Pahu v Blissu musíte stisknout "enter", aby se souřadnice zadaly v této lokalitě. Není ale nutné zadávat souřadnice, pokud nejste vysloveně zmatkaři. Začnou vás totiž napadat strážní, ale nejsou to moc velké rány, stačí mít dostatečně silné kouzlo od Fixera. Při výstupu z Whom-Pahu se otočte vlevo a uvidíte před sebou rampu na hradby ve směru na východ. Rampa přesně míří k první ceduli. Jakmile seskočíte z hradeb, ocitnete se na prostranství s rybníčkem. Překonáte vodu ve východním směru a doběhnete nebo dolítnete ve vznášedle k dvěma billboardům, mezi nimiž se skromně krčí podlouhlá cedule (viz obr.). Tu posprejujete - začerníte.

Pak půjdete zpátky kolem rybníčku západním a mírně jižním směrem, proběhnete tunelem mezi hradbami a hned vlevo za tímto průchodem je další cedule (poz. 3758; 1538) pod billboardem s obrázkem vojačky (viz obr.). Posprejujete ceduli (měl by se rozbalit plakát) a vydáte se k poslední (třetí) ceduli, jež je nedaleko na jihovýchod hned u východu z pevnosti (poz. 3791; 1491). Jakmile ji posprejujete (měl by se rozbalit plakát), mise je hotova, ale odměnu dostanete až poté, co si promluvíte s recepčním v Rome. 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode